L’AMI REUNEIX EL CONSELL DIRECTIU A SANT CUGAT DEL VALLÈS

La primera reunió anual del consell directiu de l’AMI ha tingut lloc a Sant Cugat del Vallès, concretament al Museu d’aquesta localitat. Es tracta de la primera reunió d’aquest òrgan després d’ésser aprovat a l’assemblea general celebrada el passat mes d’octubre. La reunió, feta en format mixt (presencial/online), ha servit per presentar el tancament de comptes del 2023, el pressupost d’enguany, l’informe de gestió 2023, així com la planificació i els diversos projectes que encararà l’entitat. Concretament, s’impulsarà entre els ajuntaments una moció sobre l’amnistia, s’ha signat un conveni de col·laboració amb el Congrés de Cultura Catalana, i finalment s’ha aprovat la realització d’un congrés internacional de nacions sense estat.

Comparteix aquesta informació