Informes de gestió

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a Vilassar de Dalt el 8 de juliol de 2022.

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a Tarragona el 4 de juny de 2021.

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a l’Espluga de Francolí el 6 de març de 2020.

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a Manresa el 27 de setembre de 2019.

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a Tàrrega el 15 de 2018.

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a Palamós el 3 de març de 2017.

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a Cerdanyola del Vallès el 8 d’abril de 2016.

Assemblea Cerdanyola web
Assemblea general de l’AMI a Cerdanyola del Vallès

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a Valls el 17 de juliol de 2015.

Assemblea general de l'AMI a Valls
Assemblea general de l’AMI a Valls

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a Balaguer el 28 de juny de 2014.

Assemblea general de l'AMI a Balaguer
Assemblea general de l’AMI a Balaguer

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a Vilanova i la Geltrú el 15 de febrer de 2013.

Assemblea general de l'AMI a Vilanova i la Geltrú
Assemblea general de l’AMI a Vilanova i la Geltrú

Cliqueu aquí per descarregar-vos l’Informe de Gestió de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presentat a l’Assemblea General celebrada a Girona el 7 de juliol de 2012.

Assemblea general de l'AMI a Girona
Assemblea general de l’AMI a Girona
Comparteix aquesta informació