Una delegació de l’AMI es reuneix amb l’alcalde de Girona, Lluc Salellas

Divendres passat, una delegació de l’AMI formada pel president, Jordi Gaseni, els  vicepresidents, Salvador Coll i David Solà i la vocal de l’executiva, Cristina Mundet, es van reunir amb l’alcalde de Girona, Lluc Salellas, per abordar diferents temes d’actualitat i plantejar possibles col·laboracions de futur.

Cal recordar que Girona va ser municipi constituent de l’AMI, l’any 2011 i que al llarg dels anys s’ha mostrat sempre com un ajuntament implicat en el dia a dia de l’Associació.

Va ser una ocasió per parlar amb el nou alcalde de Girona sobre temes d’àmbit municipalista i també per presentar la nova etapa de l’AMI en la qual s’han renovat parcialment els òrgans de govern com l’Executiva amb l’entrada de nous representants municipals com, per exemple, el nou vicepresident primer, Salvador Coll, que és l’alcalde de Cornellà del Terri (Pla de l’Estany).

Comparteix aquesta informació