TROBADA AMB EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT, PERE ARAGONÈS

L’executiva de l’AMI, sorgida de l’assemblea general celebrada l’octubre de 2023 a Vacarisses, s’ha reunit amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès. La comitiva de l’AMI, encapçalada pel president de l’AMI, Jordi Gaseni (L’Ametlla de Mar), també ha comptat amb la presència del vicepresident, Salvador Coll (Cornellà del Terri), i els vocals Tònia Vila (Arenys de Munt), Eduard Rovira (Torredembarra), Cristina Mundet (Vilobí d’Onyar) i Xavier Masgrau (Òrrius). Per part de la Generalitat, també hi han assistit la consellera de la presidència, Laura Vilagrà (que havia format part de l’executiva de l’AMI), i el secretari general de Governs Locals i l’Aran, David Rodríguez.

La trobada ha servit per parlar dels reptes de present i futur del municipalisme independentista, que és majoritari a Catalunya.

Comparteix aquesta informació