L’EXECUTIVA DE L’AMI ES REUNEIX AMB LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

L’executiva de l’AMI, sorgida de l’assemblea general celebrada l’octubre de 2023 a Vacarisses, s’ha reunit amb la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra. La comitiva de l’AMI, encapçalada pel president de l’AMI, Jordi Gaseni (L’Ametlla de Mar), també ha comptat amb la presència del vicepresident, Salvador Coll (Cornellà del Terri), el vicepresident David Solà (Sant Quirze de Besora), la secretària Laia Ollé (Collsuspina), i els vocals Tònia Vila (Arenys de Munt), Eduard Rovira (Torredembarra), Cristina Mundet (Vilobí d’Onyar) i Xavier Masgrau (Òrrius).

Durant la reunió s’ha parlat dels reptes actuals i de futur de l’entitat i del municipalisme independentista. La presidenta Erra havia estat tresorera de l’AMI entre els anys 2019 i 2021.

Comparteix aquesta informació