L’AMI, PRESENT A L’ACTE D’ÒMNIUM “AMB L’AMNISTIA, CAP A L’AUTODETERMINACIÓ”

Òmnium Cultural ha reunit aquest dissabte, 25 de novembre, un miler de persones a la Farga de l’Hospitalet, en l’acte ‘Amb l’amnistia, cap a l’autodeterminació’. Amb un format àgil i amè, s’ha donat veu a bona part dels col·lectius que han patit la repressió per temes relacionats amb la defensa del drets i de les llibertats com a país, entre els quals s’hi troben una bona colla d’alcaldes i alcaldesses de Catalunya.

L’Associació de Municipis per la Independència hi ha estat representada pel seu president, Jordi Gaseni, i el vicepresident, Salvador Coll. Al costat d’altres entitats i col·lectius que hi van donar suport, es vol sumar i recuperar la mobilització a favor del dret a l’autodeterminació, un cop ja s’ha aprovat la Llei d’Amnistia.

Comparteix aquesta informació