EL MÓN MUNICIPAL PARTICIPA A LA MOBILITZACIÓ AMB MOTIU DEL 6È ANIVERSARI DE L’1 D’OCTUBRE

Sota el lema “Defensem l’1 d’octubre: independència, autodeterminació, amnistia”, les entitats Consell per la República, ANC, Òmnium Cultural, La Intersindical i l’AMI, han organitzat un acte commemoratiu del 6è aniversari de l’1 d’octubre, que ha tingut lloc a la Plaça de Catalunya de Barcelona.

Per part de l’AMI, hi ha participat el president, Jordi Gaseni. Per part de La Intersindical hi ha intervingut el secretari general, Sergi Perelló; per part de l’ANC, la presidenta, Dolors Feliu; per part d’Òmnium Cultural, el president Xavier Antich; i per part del Consell per la República, el president Carles Puigdemont.

En el seu parlament,  el president de l’AMI, Jordi Gaseni, ha expressat que ‘hem de tornar a actuar amb la força d’una gran mola de peix capaç de rebentar la potent xarxa de l’opressió de l’Estat espanyol’. També ha remarcat la transcendència de l’1 d’octubre i ha posat de relleu la feina i la generositat de les entitats per treballar per la unitat de l’independentisme.

Comparteix aquesta informació