LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA OMPLE ELS CARRERS AMB LA MANIFESTACIÓ “VIA FORA”

La Diada Nacional de Catalunya ha omplert, un cop més, els carrers de Barcelona. Sota el lema “Via Fora!”, la manifestació organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Consell per la República i l’AMI, ha comptat amb una massiva participació, en les 4 columnes que han confluït a la Plaça del primer d’Octubre i que portaven per títol PAÍS, SOBIRANIA, LLENGUA I INDEPENDÈNCIA. Els alcaldes i alcaldesses de l’AMI hi han participat dins de la columna PAÍS, encapçalada per una pancarta amb el títol: “11s. Per una major qualitat de vida, Via Fora!”.

A la plaça del primer d’Octubre ha tingut lloc l’acte polític, amb la participació del president de l’AMI, Jordi Gaseni, la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Dolors Feliu, el president d’Òmnium, Xavier Antich, i el representant del Consell per la República, Lluís Llach.

En el seu parlament, Gaseni, ha posat de relleu la força que han tingut els ajuntaments en els moments clau per Catalunya, com la proclamació de la República de Francesc Macià o l’1 d’octubre de 2017. Així mateix, també ha destacat la importància del Pacte Nacional del Moviment Cívic per la Independència que es va signar el passat 8 de setembre i que marca un espai comú entre les entitats i associacions que treballen per assolir la República catalana.

En representació del consell executiu l’AMI, també hi varen assistir el vicepresident, David Solà, el secretari, Isidre Sierra, i les vocals Cristina Mundet Tònia Vila.

Comparteix aquesta informació