SIGNATURA DEL PACTE NACIONAL DEL MOVIMENT CIVIL PER LA INDEPENDÈNCIA

Avui divendres, 8 de setembre i a poques hores de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, s’ha presentat a l’Ateneu de Barcelona, el Pacte Nacional del Moviment Civil per la Independència. La presentació ha anat a càrrec de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Dolors Feliu, i també hi han participat 4 entitats signants: Òmnium Cultural, amb la presència de la vicepresidenta, Marina Gay, la consellera del Consell per la República, Teresa Vallverdú, el representant de La Intersindical, Sergi Perelló, i el president de l’AMI, Jordi Gaseni.

El president de l’AMI ha destacat que ‘la importància de la signatura del Pacte Nacional del Moviment Civil per la Independència és perquè expressa la voluntat d’avançar cap als nostres objectius d’independència i llibertat compartits. Hem d’anar de la mà de molta gent per assolir consensos i vull donar les gràcies de poder-hi ser presents, perquè la representació de la gran majoria dels ens locals catalans és quelcom que hem de cuidar.’ Finalment, fent una referència a la Diada Nacional de Catalunya del proper dilluns, ha manifestat que ‘volem que sigui una gran manifestació  que ens ajudi a donar l’empenta necessària cap a la independència.

Tot seguit, s’ha fet una fotografia de grup també amb la resta d’entitats representades que han signat el Pacte.Podeu llegir-ne aquí  el contingut.

Comparteix aquesta informació