L’AMI RENOVA PARCIALMENT ELS ÒRGANS DE GOVERN I VALIDA JORDI GASENI DOS ANYS MÉS COM A PRESIDENT

  • L’executiva es completa amb el nomenament del vicepresident, Salvador Coll (Cornellà del Terri), la secretària, Laia Oller (Collsuspina) i Xavier Masgrau (Òrrius). Coll prendrà el relleu a la presidència d’aquí a 2 anys.
  • El Consell directiu, òrgan territorial de representació, també incorpora 20 nous membres.

L’Associació de Municipis per la Independència ha celebrat l’assemblea ordinària de socis, que ha tingut lloc avui divendres, 6 d’octubre a les 11.30h al Casal de Cultura de Vacarisses (Vallès Occidental).
Durant l’assemblea s’ha aprovat la renovació parcial dels òrgans de govern de l’entitat, amb una candidatura unitària sorgida després de la contesa electoral de les municipals del mes de juliol.

L’assemblea ha començat amb la benvinguda de l’alcalde de la localitat, Antoni Masana. Al llarg de la sessió s’ha fet un repàs del recorregut anual de l’activitat de l’entitat. El president, Jordi Gaseni, ha agraït la tasca tant dels membres entrants i sortints dels òrgans directius de l’entitat i ha explicat la rellevància d’aquest compromís, tot destacant “que hem de ser conscients de la importància dels municipis en el moviment independentista”. Gaseni també ha destacat que l’AMI és signant del Pacte Nacional del Moviment Civil per la Independència, que suposa “una estratègia compartida per tal d’enllestir el que no vam poder assolir l’any 2017. Un acord en positiu que pretén guanyar el país i defensar les persones”. Gaseni també ha destacat que “el món municipalista cuidarà la cohesió del moviment independentista, amb una gran consciència de la importància dels municipis.”

El secretari general de Governs Locals i relacions amb l’Aran, David Rodríguez, ha felicitat als membres dels òrgans de govern, tot desitjant-los “tota la força i disponibilitat per fer front als reptes cabdals per a uns moments difícils per al moviment independentista”, així com el fet que “l’AMI sigui un dels eixos de la transformació del nostre país, que, des de les diferents sensibilitats, permetin construir propostes pel futur del país, amb la responsabilitat que ens pertoca com a representants de la ciutadania.” “Hem de tenir forces i claredat per treballar des dels municipis, perquè per guanyar ens cal ser més,  més forts”, ha reblat al final del seu parlament.

Com a cloenda de l’acte, la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, tot felicitant l’AMI pel seu compromís, i ha destacat la importància estratègica de l’AMI, una entitat “que sempre hi és”, en la lluita contra la repressió i en la defensa del país, que està en una situació que ha de millorar, escollint el camí de la llibertat”.

Comparteix aquesta informació