MILERS DE PERSONES MANIFESTEN QUE “AQUÍ NO S’HA ACABAT RES” DAVANT LA CIMERA HISPANO-FRANCESA A BARCELONA

 

Milers de persones s’han concentrat a les columnes de Puig i Cadafalch i fins les torres venecianes de l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, responent a la convocatòria de més de 30 entitats sota el lema “Aquí no s’ha acabat res” amb motiu de la cimera hispano-francesa, que ha tingut lloc al Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Des de l’AMI, el món local català, representat pel president, Jordi Gaseni (L’Ametlla de Mar), s’ha donat suport a la concentració, per demostrar un cop més que l’objectiu de la independència és ferm, insubornable i que es continuarà fent camí per assolir la república catalana. Desenes d’alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores han participat a la concentració; el secretari de l’AMI, Isidre Sierra (Sant Climent de Llobregat), i la vocal de l’executiva, Cristina Mundet (Vilobí d’Onyar), entre d’altres, hi han estat presents.

Comparteix aquesta informació