PRIMER CONSELL DIRECTIU DE L’ANY A TORREDEMBARRA (TARRAGONÈS)

La localitat tarragonina de Torredembarra va acollir ahir dilluns, 23 de gener, a la tarda, la primera Comissió Directiva de l’AMI de l’any 2023. Es va realitzar en format mixt (presencial/online) i va servir per tancar els comptes i presentar l’informe de gestió del 2022, així com també per planificar l’any 2023, que serà electoral a nivell municipal.

Precisament, un dels objectius de l’AMI en aquest any que acaba de començar és incrementar el nombre d’alcaldies independentistes després de les eleccions municipals del mes de maig. Cal recordar que, en aquests moments, n’hi ha més del 80% que tenen una majoria de regidors i regidores independentistes als plenaris, la majoria de les quals, associats a l’AMI.

També cal remarcar que es va acordar impulsar per tercera vegada una campanya per donar visibilitat als electes locals que treballen per la República Catalana en el moment de prendre possessió del càrrec. Si l’any 2015 va ser la campanya ‘Regidor/a per la independència’, el 2019 va ser la de ‘Regidor per la República Catalana’. El 2023 es repetirà la de ‘Regidor/a per la República Catalana’. Des de l’AMI, es farà arribar a tots els consistoris catalans un targetó individual per tal que al mes de juny, el dia que es constitueixin les corporacions locals, es pugui fer servir aquesta fórmula per visualitzar el compromís ‘clar i ferm’ amb la construcció d’un nou estat.

Comparteix aquesta informació