El president de l’AMI reclama l’esperit d’unitat de l’1-O per assolir la independència

 

Aquest dissabte es va celebrar a l’Arc de Triomf de Barcelona, l’acte de commemoració del 5è. aniversari de l’1 d’octubre, amb el lema Defensem l’1-O. Guanyem la Independència, coorganitzat conjuntament per les entitats Consell per la República, Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Associació de Municipis per la Independència, La Intersindical i Cambra de Comerç de Barcelona, entitats que van parlar al llarg de l’acte.

El president de l’AMI, Jordi Gaseni, va intervenir per reclamar ‘l’esperit d’unitat de l’1-O, el de treballar plegats per assolir el nostre objectiu que és la independència de Catalunya’. Per Gaseni ‘ja hem guanyat una vegada i he de tornar a guanyar’. Va posar de relleu també el paper del món municipal en l’execució del Referèndum del 2017 ja que ‘el municipalisme va ser peça clau i ho tornarà a ser de la mà de la societat civil’.

Davant el repte de les propers eleccions municipals que es celebraran la primavera del 2023, va posar èmfasi en la necessitat d’incrementar el nombre de municipis independentistes i d’aquí la rellevància dels vots a nivell local. ‘Si ara a l’AMI som 778 ajuntaments, n’hi volem molts més, els hi volem tots, fins i tot Barcelona’, va remarcar.

Comparteix aquesta informació