Presentació de l’acte unitari per commemorar el 5è aniversari de l’1-O

Avui dijous, 22 de setembre, s’ha presentat a Barcelona l’acte Defensem l’1 d’octubre, guanyem la independència, que commemora el 5è aniversari de la celebració del referèndum per la independència de Catalunya i els fets de l’1 d’octubre. Es tracta d’un acte unitari que tindrà lloc el dissabte, primer dia d’octubre, a l’Arc de Triomf de Barcelona a les 17.00h, convocat de forma unitària pel Consell per la República, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, La Intersindical, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’AMI.

El president, Jordi Gaseni, ha assistit a la roda de premsa, que ha tingut lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya, i on també hi han participat Antoni Castellà, en representació del Consell per la República, el vicepresident de l’ANC, Jordi Pesarrodona, el secretari general de La Intersindical, Sergi Perelló, i la vicepresidenta d’Òmnium Cultural, Marina Gay.

Gaseni, en la seva intervenció, ha explicat que ‘volem commemorar aquest 1 d’octubre amb un acte transversal i unitari que sigui confluència de totes les ànimes de l’independentisme.’

La iniciativa compta també amb una web que recull adhesions a la convocatòria: https://www.1octubre2022.cat/

Comparteix aquesta informació