L’exposició 10 anys de l’AMI, inaugurada a Brunyola per l’1 d’octubre

  • L’exposició es podrà veure fins e1 15 de novembre a la sala d’actes de l’ajuntament.

Coincidint amb el 5è aniversari de l’1 d’octubre, es va inaugurar a Brunyola l’exposició dels 10 anys de l’AMI. La inauguració va anar a càrrec de l’alcaldessa del municipi, Anna Mascort, i la vocal de l’executiva de l’AMI i alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Cristina Mundet. Durant l’acte, que coincidia amb la Fira de l’Avellana de la Selva, organitzada pel Consell Comarcal de la Selva, Anna Mascort ha agraït que el municipi pugui exhibir l’exposició en un dia tan rellevant com l’1 d’octubre i Cristina Mundet ha explicat que “els municipis son absolutament decisius per assolir la independència” tal i com demostra la implantació de l’AMI i tal com es plasma en aquesta exposició dels 10 anys, amb els moments clau de l’independentisme, com l’1 d’octubre.”

L’exposició ja s’ha pogut veure al Port de la Selva, Sant Julià de Ramis, Palamós, Llívia, Arenys de Munt, les Franqueses del Vallès i Montblanc, i continuarà la itinerància per Catalunya.

Comparteix aquesta informació