L’AMI participa a l’acte d’Òmnium per demanar consens entre els partits polítics sobiranistes

 

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va participar ahir a l’acte organitzat per Òmnium Cultural a la sala Gran del Museu Marítim de Barcelona
per demanar als partits polítics que treballin per arribar a grans consensos de país després que les eleccions al Parlament van donar una majoria independentista en escons i vots. El president de l’entitat, Josep M. Cervera, va ser l’encarregat de representar el món municipal sobiranista.

L’acte va aplegar representants dels moviments independentistes i personalitats que han tingut un paper rellevant en el procés independentista des del franquisme fins avui dia. El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, va tancar l’acte amb una intervenció on va reclamar que “ara és als partits a qui correspon assumir la responsabilitat de la lluita independentista i actuar una vegada més amb ambició d’estat, amb molta més ambició d’estat”. Per això, va defensar la necessitat de construir un projecte al voltant dels “grans consensos de país”. La intervenció va acabar amb crits d’independència entre els assistents.

Comparteix aquesta informació