L’AMI impulsa una moció de suport al cantant Pablo Hasél i en defensa de la llibertat d’expressió

 

REUTERS

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha impulsat una moció de suport al cantant i poeta Pablo Hasél, que ha estat empresonat aquesta mateixa setmana acusat d’apologia del terrorisme i de calúmnies i injúries a la Corona i a les institucions de l’Estat, arran de la lletra d’una cançó i de 62 missatges a la xarxa social Twitter entre 2014 i 2016. El clima de regressió democràtica a l’Estat Espanyol ha quedat novament palès amb aquesta detenció.

La moció vol denunciar, un cop més, les sentències polítiques dels tribunals espanyols que posen en en dubte les garanties de tot el sistema judicial i la separació de poders que ha de ser un dels pilars de tota democràcia. També pretén promoure una modificació del Codi Penal on es despenalitzin aquest tipus de delictes i on es protegeixi la llibertat d’expressió en lloc de sancionar-la.

LLEGEIX LA MOCIÓ

Comparteix aquesta informació