Diverses entitats demanen un govern independentista en un acte organitzat per l’Assemblea

 

Avui l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha participat en l’acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la plaça Catalunya de Barcelona, per demanar un govern independentista a la Generalitat. Hi han participat diverses entitats com la Coordinadora d’Associacions per la Llengua, Afectats 1-O, Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya, Anem per Feina o Súmate. La vicepresidenta i alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, ha estat l’encarregada de representar a l’AMI.

Amb una plaça de Catalunya plena de públic, seguint en tot moment les mesures de seguretat davant la Covid, els representants han pujat a l’escenari i han llegit el manifest elaborat per demanar un govern independentista “per la urgència social i nacional”. L’acte ha acabat amb el parlament de la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, qui ha fet referència al 52% dels vots independentistes aconseguits en les darreres eleccions: “Que no ens tornin a dir que no som majoria. Som majoria social i política i hem tornat a guanyar, com vam guanyar l’1-O. Aquest moviment té unes bases sòlides que no fallen mai”.

 

Comparteix aquesta informació