L’AMI celebra la clara victòria de l’independentisme al Parlament de Catalunya

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha valorat els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya d’ahir diumenge 14 de febrer destacant la victòria clara de l’independentisme, que surt més reforçat després d’aconseguir la majoria en escons, però també en el nombre total de vots, superant el 50% per primera vegada. L’objectiu a partir d’ara és aconseguir la unitat entre les forces sobiranistes per fer efectiva la República Catalana i tenir l’anhelat Estat propi.

Aquests resultats demostren que l’esperit de l’1 d’Octubre continua ben viu i ha de servir per revalidar el mandat que va sortir-ne de les urnes. Els alcaldes i alcaldesses de l’AMI van fer una crida, des de la transversalitat ideològica que caracteritza l’entitat, per mobilitzar el vot independentista i evitar així una victòria del sector unionista que, finalment, ha sortit derrotat a les urnes.

Podran intentar derrotar l’independentisme amb repressió, amb tribunals, amb presons o amb garrotades, però no ho aconseguiran.

Comparteix aquesta informació