Alcaldes i alcaldesses de diferents ideologies s’uneixen per demanar que la gent vagi a votar a les eleccions de diumenge

Alcaldesses i alcaldes de municipis de nord a sud de Catalunya, i d’un ampli espectre ideològic, s’han unit per demanar de forma conjunta que la gent vagi a votar i que ho faci pels partits que defensen Catalunya, les nostres institucions, la nostra llengua i la nostra cultura i manera de ser. I ho han fet a través d’un vídeo realitzat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), en una acció que s’emmarca en la campanya engegada per l’entitat sobiranista aquesta setmana, que té com a objectiu evitar que l’abstenció sigui la protagonista de la jornada de les eleccions al Parlament de Catalunya.

La unitat entre l’ampli ventall polític independentista, que sovint exigeix la ciutadania, queda palesa en aquest vídeo, on tots els alcaldes i alcaldesses demostren un objectiu comú: mobilitzar el vot independentista. En el vídeo hi han participat batlles d’ERC, JxCat, la CUP, PdCat i Independents d’arreu de Catalunya, des del Pirineu fins a les Terres de l’Ebre, essent també una clara mostra de la diversitat ideològica i geogràfica que aixopluga l’entitat municipal.

L’AMI va començar a principi de setmana una campanya des de les xarxes socials de l’entitat amb un seguit de materials, que també han compartit els alcaldes i alcaldesses adherits, per intentar mobilitzar a la gent perquè vagi a votar i, per tant, no deixi d’exercir un dels drets més bàsics que tenim com a ciutadans. Alhora, també demanem que tots aquells que vagin a votar ho facin extremant al màxim les mesures de prevenció i seguretat davant de la Covid19: mascareta, desinfecció o rentat de mans i evitar aglomeracions mantenint la distància de seguretat.

Comparteix aquesta informació