L’AMI demana que la gent vagi a votar per evitar que l’abstenció decideixi

Aquest pròxim diumenge 14 de febrer hi ha eleccions al Parlament de Catalunya i des de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) encetem una campanya per demanar que la gent no es quedi a casa i vagi a votar. I ho faci pel més important: per Catalunya. Hem d’evitar que sigui l’abstenció qui decideixi el nostre futur com a país perquè ens hi juguem massa. En aquest sentit, des de les xarxes socials de l’entitat es farà una crida a anar a votar diumenge i també es demanarà a tots els alcaldes i alcaldesses adherits que ho comparteixin en els seus comptes socials.

També demanem que tots aquells que vagin a votar ho facin extremant al màxim les mesures de prevenció i seguretat davant de la Covid: poseu-vos mascareta, desinfecteu-vos o renteu-vos les mans i eviteu aglomeracions i mantingueu la distància de seguretat.

Comparteix aquesta informació