El comitè executiu de l’AMI aprova tirar endavant dues campanyes

 

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va celebrar ahir reunió del Comitè Executiu mitjançant videoconferència, per tal de donar compliment a les mesures restrictives a causa de la Covid-19. En el transcurs de la trobada es van presentar dues campanyes que es tiraran endavant durant les pròximes setmanes.

La primera campanya ideada per l’entitat sobiranista es tracta d’una petita guia, que es publicarà per fascicles, i que té com a objectiu visualitzar la implicació del món local en la construcció de la República Catalana. Està previst que es presenti el pròxim mes de desembre, moment en què es donaran més detalls. La segona campanya neix de la col·laboració amb Òmnium Cultural i la iniciativa ‘Corona Ciao’: en aquest sentit s’està treballant conjuntament per fer un buidatge de tots els carrers, places i equipaments dels municipis de Catalunya que encara tenen el nom d’algun Borbó. L’objectiu no és cap altre que fer desaparèixer aquests nomenclàtors i que els ajuntaments els substitueixin per d’altres que creguin convenients.

A la reunió del Comitè Executiu també es va donar compte del suport de l’AMI a la campanya de l’ANC de recollida de signatures pels represaliats polítics i també es va repassar l’actualitat jurídica que afecta l’entitat.

Comparteix aquesta informació