El president de l’AMI participa al Congrés de la Corona de Logu de Sardenya

Aquest cap de setmana es va celebrar el III Congrés de la Corona de Logu, l’assemblea d’alcaldes i regidors independentistes de l’illa de Sardenya que es va crear fa un any i mig. El president de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep M. Cervera, hi va intervenir de forma virtual, ja que les actuals restriccions a causa de la pandèmia no li van permetre viatjar fins a l’illa. Entre altres coses, Cervera va encoratjar a l’entitat independentista a treballar perquè els pobles sense estat “ens mereixem ser reconeguts, respectats i poder decidir lliurement el nostre futur”.

El president de l’AMI va començar la seva intervenció dient que “voldria dir que l’Europa del segle XXI té en consideració els pobles sense Estat i a les minories nacionals, però el català confirma que no és així”. Seguidament va denunciar la repressió que pateix el món independentista català “de la que tampoc ens n’escapem els electes locals” i que va qualificar de repressió “desmesurada i fanàtica”.

Des de l’AMI se’ls hi va fer arribar els díptics creats per l’AMI, ‘Catalonia Democracy in Danger’, on s’hi explica detalladament la realitat del cas català “perquè ens ajudeu a difondre-ho a la vostra illa i a tot el món”, va demanar Cervera.

Comparteix aquesta informació