Recollida de signatures per portar a Europa la vulneració dels drets civils i polítics a Catalunya

La Sectorial de Persones Represaliades de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) recull signatures per portar a Europa la vulneració de drets civils i polítics a Catalunya. Es tracta d’una nova proposta que inclou també les persones que han estat represaliades durant i després del franquisme per defensar la independència de Catalunya, i confirma que actualment es donen les mateixes circumstàncies de repressió i vulneració de drets.

Amb la voluntat de presentar la proposta a la Comissió Europea i a diversos ens i entitats europeus, la iniciativa també pretén recollir adhesions dels alcaldes i alcaldesses i electes dels nostres municipis. Actualment s’està treballant amb la recollida de signatures i en un futur es plantejaran diverses accions per tal de demostrar la vulneració de drets i la baixa qualitat democràtica de l’Estat espanyol.

FORMULARI PER ADHESIÓ

 

Comparteix aquesta informació