El món local acompanya el president de la Generalitat a declarar al TSJC


L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), representada pel seu president, Josep M. Cervera i diversos alcaldes d’arreu de Catalunya, han acompanyat avui dimecres 15 de maig al president de la Generalitat, Quim Torra, a la seva declaració davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Torra, estava citat arran d’una querella presentada per la Fiscalia Superior de Catalunya per haver mantingut la pancarta a favor dels exiliats i presos polítics al balcó del Palau de la Generalitat. La mobilització, organitzada conjuntament per l’AMI, Assemblea, ACM i Òmnium, ha volgut tornar a posar en evidència la vulneració dels drets i llibertats fonamentals per part de les institucions judicials.

El president de l’AMI, Josep M. Cervera, ha dit que tots els càrrecs electes sorgits de les eleccions municipals del proper 26-M han de tenir com a prioritat “la defensa dels nostres drets polítics i dels drets fonamentals i bàsics de la ciutadania, com pot ser el dret d’expressió, que defensem avui, o el dret a decidir el nostre futur de forma democràtica”.

Comparteix aquesta informació