L’AMI fa una crida als alcaldes a participar en la manifestació del 16 de març a Madrid contra el judici al procés


Els alcaldes i alcaldesses catalans també faran sentir la seva veu a Madrid el proper 16 de març, participant en la manifestació contra el judici que s’està fent als presos polítics al Tribunal Suprem. La protesta està previst que vagi des d’Atocha fins a la plaça Cibeles, on es faran els parlaments de les personalitats i entitats que organitzen la mobilització. Des de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) animem a tots els càrrecs electes catalans que hi participin i vinguin a cridar que la democràcia no es jutja. Des de l’entitat municipalista s’han organitzat diverses opcions per fer el viatge, i els interessats en apuntar-vos-hi o a tenir més informacfió, us podeu posar en contacte amb l’AMI a través del correu ami@ami.cat. A banda de les entitats catalanes, la mobilització espera rebre també el suport d’associacions i plataformes d’arreu de l’estat espanyol.

Comparteix aquesta informació