ELS ALCALDES I ALCALDESSES TAMBÉ VAN SER A BARCELONA A LA MARXA “L’AUTODETERMINACIÓ NO ÉS DELICTE”

Prop de 500.000 persones van omplir dissabte 16 de febrer a la tarda la Gran Via de Barcelona, a la manifestació, organitzada per diverses entitats i que portava per lema “l’autodeterminació no és delicte”. Encapçalada pel president de la Generalitat, Quim Forn, i la resta del Govern català, es va recórrer el tram que va des de la plaça Espanya fins a la plaça Universitat. Josep M. Cervera, present també a la capçalera de la manifestació i a dalt de l’escenari, va dir que “com a president de l’AMI demano a tots els alcaldes que es posin al costat dels seus veïns i que tots junts defensin el seu vot de l’1-O. Faig una crida perquè tots els ajuntaments es sumin a la vaga del 21-F”. Cervera també va recordar que tenim un seguit d’eleccions per afrontar en els propers mesos i en aquest sentit va demanar que “aparquem les temptacions partidistes i busquem la unitat d’acció, la unitat estratègica o com carai li vulguem dir”, arrancant els aplaudiments dels manifestants. Centenars d’alcaldes i alcaldesses d’arreu de Catalunya van participar en la manifestació que també volia condemnar el judici a la democràcia que s’està fent a Madrid.

Comparteix aquesta informació