L’AMI present a Madrid el primer dia del judici a la democràcia, per fer costat als presos polítics

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va ser present ahir, representada pel seu president, Josep Maria Cervera, a l’inici del judici contra els presos polítics catalans per l’1 d’Octubre al Tribunal Suprem de Madrid. Cervera va qualificar el judici com “un muntatge d’Estat basat en informes policials falsos que han esdevingut acusacions falses”. El president de l’entitat municipalista també va dir que es vol jutjar els líders socials i polítics independentistes “però també atacar de soca-rel els drets bàsics i fonamentals dels catalans”. Per últim, Cervera va fer una crida com a president de l’AMI “a la mobilització cívica i pacífica però determinada per explicar arreu aquesta gran farsa”.

Comparteix aquesta informació