L’AMI dóna suport a les mobilitzacions per l’inici del judici als presos polítics a Barcelona i a Madrid


L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha assistit avui al Palau Robert de Barcelona, representada per la vicepresidenta de l’entitat Annabel Moreno, per donar suport a les mobilitzacions que s’han anunciat en roda de premsa davant l’imminent inici del judici dels presos polítics. Es tracta d’un espai unitari on hi són representades entitats socials, culturals, municipalistes, sindicats, partits polítics i associacions veïnals, que vol recuperar l’esperit del 3 d’octubre de 2017. A la presentació s’ha volgut deixar clar que aquesta iniciativa no pertany a cap partit polític ni a cap associació política, social o sindical, sinó que s’emmarca en la defensa general dels drets civils, polítics i socials “de totes i tots, independentment de les ideologies”. Les dates de les mobilitzacions són les següents:

-12 de febrer: jornada de mobilització general. A les 12h aturades de 10 min uts al davant dels centres de treball. Al vespre, manifestacions a Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona i Tortosa, entre altres municipis.

-16 de febrer: gran manifestació a la Gran Vila de Barcelona. A les 17h.

-21 de febrer: crida a secundar les convocatòries per aturar el país, en el marc de la vaga general.

-16 de març: mobilització a Madrid a les 18h, amb el Madrid Solidari.

Comparteix aquesta informació