L’AMI DÓNA SUPORT A LA VAGA GENERAL CONVOCADA PER A PRINCIPI DE FEBRER

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) dóna suport a la vaga general convocada pel sindicat Intersindical-CSC pel 5, 6 i 7 de febrer, que coincidirà amb l’inici del judici contra els presos i preses polítics al Tribunal Suprem de Madrid. Així s’ha decidit a la reunió del Comitè Directiu de l’AMI que s’ha celebrat aquest matí a l’Ateneu Barcelonès de Barcelona. L’entitat municipalista s’uneix d’aquesta manera a les entitats civils Òmnium i ANC, entre altres, que també han expressat el seu suport. La reunió d’aquest matí ha tractat diversos temes com les conclusions de la jornada municipalista que es va fer l’11 de gener a la Universitat de Vic i la situació judicial dels alcaldes i alcaldesses catalans.

Comparteix aquesta informació