L’AMI ASSISTEIX A L’ACTE DE SUPORT ALS PRESOS POLÍTICS ABANS DE SER TRASLLADATS A MADRID

El Comitè Directiu de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha volgut ser present aquest migdia al costat dels familiars dels presos i preses polítics, en l’acte de suport que s’ha fet al pati dels Tarongers del Palau de la Generalitat, davant el seu imminent trasllat a Madrid. L’acte ha estat encapçalat pel president Quim Torra i la resta del Govern català i pels familiars dels presos. El president de l’AMI, Josep M. Cervera, ha denunciat que “estem a les portes d’un judici sense cap garantia, ni tan sols a la de defensar-se com cal”. Cervera també ha afegit que des de l’AMI “no ens cansarem de denunciar l’actitud de l’Estat autoritari ver els poble de Catalunya”.

Comparteix aquesta informació