Comunicat de la Taula de Coordinació Sobiranista

L’Associació de Municipis per la Independència fa públic aquest comunicat com a entitat signant:

Les organitzacions membres de la Taula de Coordinació Sobiranista esmentades a sota volem mostrar el nostre respecte i solidaritat amb la vaga de fam iniciada per Jordi Sànchez, Jordi Turull, Joaquim Forn i Josep Rull, ara injustament a la presó. Tots dos es van veure privats, a causa de la repressió política i judicial efectuada pel Regne d’Espanya, del dret a ser investits com a presidents de la Generalitat de Catalunya, un dret que també es va negar al legítim president Carles Puigdemont, ara a l’exili.   Així mateix, exigim que siguin immediatament ateses les seves reivindicacions per tal que puguin acabar la seva acció sense conseqüències greus per a la seva salut.  Finalment, ens comprometem de manera radical a favor de la independència de Catalunya que ha de fer possible una República que garanteixi un estat social just, equitatiu, de progrés i radicalment respectuós amb llibertat d’expressió. Una lluita que encapçalen i representen les persones empresonades a Puig de les Basses, Mas d’Enric i Lledoners i exiliades a Bèlgica, Suïssa i Escòcia, acompanyades per tothom que és perseguit per raó d’aquest compromís.

ACP (Associació Catalana de Professionals); ADIC (Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes); AMI (Associació de Municipis per la Independència); ANC (Assemblea Nacional Catalana); CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua); CIEMEN (Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals; Clam per la Llibertat; Col·lectiu Emma; Comitès Llibertat; Drets; Ens de l’Associacionisme Cultural Català; FCE (Fundació Catalunya-Estat); FCCC (Fundació Congrés Cultura Catalana); INH (Institut Nova Història); La Fàbrica; Òmnium Cultural; Plataforma per la Llengua; Plataforma Pro-Seleccions Esportives; Sobirania i Justícia; Súmate i Universitats per la República.

3 de desembre de 2018

Comparteix aquesta informació