Delegacions d’arreu del món segueixen el Referèndum des de diferents punts de Catalunya

 

Més de 200 persones procedents d’arreu del món han pogut viure el referèndum de l’1 d’octubre, convidats per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Delegacions procedents d’arreu del món han visitat col·legis electorals d’arreu del país per veure el desenvolupament d’aquesta jornada de l’1 d’octubre. Delegacions procedents d’Anglaterra, Alemanya, Casamance, Suïssa, Grècia, Itàlia, Gal·les, Eslovènia, Croàcia, Lituània, Finlàndia, Dinamarca, Estònia o Quèbec han visitat col·legis de Badalona, Barcelona, Vic, Manresa, Arenys de Munt, Calella i Girona. En la majoria de les ciutats, les diferents delegacions han estat rebuts per les alcaldes i alcaldesses de cada un dels municipis. Els visitants han quedat impressionats per la mobilització ciutadana, prèvies i durant la celebració del referèndum, la violència de la policia espanyola i el convenciment i capacitat d’organització de la societat civil. Les delegacions internacionals s’han compromès a fer d’altaveu de la reivindicació legítima del poble català i denunciar el setge de l’Estat vers Catalunya. El dissabte, l’Ateneu Barcelonès va acollir una recepció de tots els convidats. La presidenta de l’AMI i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, els va agrair la presència i el seu compromís amb l’autodeterminació de Catalunya.

 

Comparteix aquesta informació