Més de 200 convidats d’arreu del món seguiran el referèndum convidats per l’AMI

Prop de 200 convidats d’arreu del món seran a Catalunya convidats per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) per viure en primera persona el desenvolupament del referèndum que es farà aquest diumenge 1 d’octubre. L’Ateneu Barcelonès serà l’escenari aquest dissabte a les 6 de la tarda d’una recepció de benvinguda. Entre els convidats hi ha delegacions procedents d’Anglaterra, Alemanya, Casamance, Suïssa, Grècia, Itàlia, Gal·les, Eslovènia, Croàcia, Lituània, Finlàndia, Dinamarca, Estònia o Quèbec. També hi haurà una important representació –un centenar de persones- del País Basc. Les visites internacionals seran rebudes per la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, i membres de l’executiva de l’entitat.

L’endemà diumenge, dia del referèndum, els convidats internacionals es dividiran en diversos grups per visitar seus electorals a Barcelona però també a altres punts del territori com Girona, les comarques de la Catalunya Central, el Maresme, Tarragona i Lleida amb l’objectiu de seguir des de la primera línia l’evolució de la jornada electoral.

Entre aquests més de 200 visitants hi haurà des de càrrecs municipals de diverses ciutats, representants d’institucions i entitats, professionals liberals com professors, assessors parlamentaris i escriptors. El nombre de visitants internacionals mostra la gran expectació que ha despertat la celebració del referèndum català. Entre aquests convidats també hi haurà representants electes de municipis que estan agermanats amb pobles i ciutats de Catalunya. En aquest cas, passaran en dia i el desenvolupament de la jornada electoral als municipis amb els quals estan agermanats.

Comparteix aquesta informació