Una delegació de l’AMI assisteix al debat i votació de la Llei d’Amnistia


El president de l’AMI, Jordi Gaseni, i el vicepresident, Salvador Coll, acompanyats dels membres de l’Executiva Cristina Mundet i Xavier Masgrau van ser ahir dijous, 14 de març, a Madrid, al Congrés dels Diputats, per presenciar el debat i aprovació de la Llei d’Amnistia. Aquest acte enllaça amb el que es farà demà dissabte, 16 de març a Barcelona, on els municipis catalans mostraran el seu suport a l’amnistia.

El Congrés dels diputats va acollir les intervencions dels diferents grups parlamentaris que es van posiciona a favor o en contra. Per part dels grups catalans, va intervenir-hi Josep M. Cervera per Junts i Pilar Vallugera per Esquerra. La Llei es va aprovar per 178 vots a favor i 172 en contra. Ara haurà d’anar al Senat per seguir la seva tramitació.

Per demà dissabte, l’AMI ha convocat els alcaldes catalans per tal que es sumin a l’acte de suport. Recordem que el món local català ha patit una forta repressió per motius polítics en els darrers anys i és un dels col·lectius més afectats per processos judicials relacionats amb la sobirania.

Comparteix aquesta informació