TROBADA DE L’AMI AMB EL PAER EN CAP DE LLEIDA

El president de l’AMI, Josep M Cervera i la vicepresidenta, Elisabeth Lizaso, s’han trobat amb el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo, i el primer tinent d’alcalde, Toni Postius, en una visita on ha quedat palesa la confluència de plantejaments i objectius de país entre ambdós ens, i s’han plantejat diverses vies de col·laboració conjunta. Entre altres aspectes, l’AMI ha presentat al govern municipal la campanya “Catalonia, democracy in danger” que la paeria subscriurà, fent servir el material gràfic de la campanya per donar a conèixer la situació que es viu al nostre país a alcaldes i alcaldesses de l’estranger, ja siguin agermanats de la ciutat de Lleida o que mantinguin alguna relació amb l’alcaldia.

El president de l’AMI, Josep M Cervera, ha explicat que la visita s’emmarca dins la ronda de contactes que es fan després de la renovació dels òrgans de govern de l’entitat i també ha afirmat que “treballarem conjuntament perquè la paeria comparteix majoritàriament la sensibilitat de l’AMI pel que fa als temes de país”. Respecte de la campanya “Catalonia, democracy in danger”, ha celebrat que la paeria s’hi sumi perquè “és molt remarcable que els alcaldes i alcaldesses puguin fer un tu a tu amb alcaldies amigues i pobles agermanats, amb l’objectiu de donar a conèixer la nostra realitat”.

 

Comparteix aquesta informació