El món local participa a Perpinyà en l’acte “La República al centre del món”

Alcaldes i regidors d’arreu de Catalunya van participar dissabte a l’acte “Tothom a Perpinyà. La República al centre del món”, organitzat pel Consell per la República i que va reunir prop de 200.000 persones a Perpinyà. El món local va voler acompanyar, una vegada més, el president a l’exili, Carles Puigdemont, i els eurodiputats Toni Comín i Clara Ponsatí en el seu retorn a terra catalana. El president de l’AMI, Josep M. Cervera, va participar en tots els actes institucionals previs a la concentració, entre ells la recepció que va fer l’alcalde de Perpinyà a Puigdemont, Comín i Ponsatí.

L’acte central es va fer al Parc d’Exposicions de Perpinyà, recinte que es va haver de tancar sense que hi pogués entrar tothom, a causa de l’afluència de persones. A banda del president i consellers a l’exili, també es van poder escoltar els missatges del vicepresident i eurodiputat, Oriol Junqueras, així com de la resta de presos polítics i exiliats.

Comparteix aquesta informació