Alcaldes i alcaldesses donen suport a Quim Torra assistint al ple de la inhabilitació

Avui desenes d’alcaldes i alcaldesses de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han estat presents al Parlament de Catalunya per seguir el ple extraordinari, en motiu de la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, per part de la J Junta Electoral Central (JEC). Altres càrrecs electes del món municipal s’han concentrat també a l’exterior del Parlament, per donar el seu suport a Torra.

Entre d’altres accions, les entitats municipalistes han decidit conjuntament presentar una moció en els ajuntaments catalans per mostrar el seu total rebuig i la condemna més enèrgica a les decisions de la JEC d’inhabilitar al president de la Generalitat, Quim Torra, i l’eurodiputat Oriol Junqueras, malgrat la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea.

Comparteix aquesta informació