El món municipal participa a la manifestació per la llibertat dels presos polítics i el dret a l’autodeterminació

Ahir dissabte 26 d’octubre el món municipal va participar en la manifestació per la Llibertat, organitzada per Òmnium i l’Assemblea, i que va reunir altra vegada a milers de persones. Alcaldes i alcaldesses que al matí havien participat en l’acte municipalista contra la sentència al Palau de la Generalitat, van afegir-se a la crida de les més de 500 entitats adherides a la mobilització.

La protesta es va fer al carrer Marina de Barcelona, que va quedar absolutament desbordat de gent per mostrar el rebuig a la sentència a l’1-O i en favor del dret a l’autodeterminació. El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va estar entre els manifestants, juntament amb alcaldes i regidors d’arreu de Catalunya.

Comparteix aquesta informació