L’AMI acompanya el conseller Buch a declarar al TSJC per l’organització de l’1-O quan era alcalde de Premià de Mar

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha acompanyat aquest matí el conseller d’Interior, Miquel Buch, que estava citat a declarar al  Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) investigat i acusat d’un delicte de desobediència i de prevaricació per l’organització del referèndum de l’1 d’octubre quan era alcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Buch ha estat acompanyat per tot el Govern en ple, encapçalat pel president de la Generalitat, Quim Torra. Per part de l’AMI, hi han assistit la tresorera i el secretari, Rosa Vestit i Joan Rabasseda, respectivament, i el membre de l’executiva i alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni.

Comparteix aquesta informació