Milers de persones exigeixen l’alliberament dels presos polítics

El món municipal sobiranista va tornar a sortir al carrer dissabte 14 de juliol a la tarda per exigir l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels polítics exiliats, en una multitudinària manifestació organitzada per l’ANC, Òmnium Cultural (ÒC) i l’Associació Catalana de Drets Civils. Milers de persones van omplir els carrers Diputació i Tarragona de Barcelona, d’on va sortir la capçalera, i la marxa va acabar davant de la presó Model. La marxa va tenir lloc dos dies després que el tribunal alemany de Schleswig-Holstein rebutgés l’extradició de Carles Puigdemont pels delictes de rebel·lió i sedició, cosa que encara fa més injusta que es mantingui a nou persones empresonades, acusades d’aquests delictes. En la manifestació hi van participar diversos alcaldes i alcaldesses d’arreu de Catalunya, així com el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Cervera, que va dir que “s’ha demostrat clarament que no hi ha hagut rebel·lió, ni sedició ni violència, per tant, exigim de forma immediata l’alliberament de tota la gent que tenim a la presó i la llibertat dels que estan a l’exili”.

Comparteix aquesta informació