El món municipal torna a Lledoners per reclamar la llibertat dels presos polítics

El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Cervera, juntament amb altres alcaldes i alcaldesses, ha participat avui a la concentració davant la presó de Lledoners, on avui han ingressat Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Turull. A la presó del Bages també hi ha Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.
Tal com ja es va fer la setmana passada a Lledoners i el Puig de les Basses, on tenen preses a Dolors Bassa i Carme Forcadell, s’ha tornat a exigir l’alliberament dels presos polítics amb el crit de no n’hi ha prou en acostar-los a casa, els volem lliures. En els parlaments hi han intervingut els representants dels partits polítics, entitats sobiranistes i familiars dels presos.

El president de l’AMI, Josep M. Cervera, ha dit que els presos catalans són víctimes “d’un segrest orquestrat per una justícia espanyola arbitrària i venjativa” i que des de l’AMI “volem expressar la nostra solidaritat i compromís amb la seva llibertat”. Per acabar, ha assegurat que “els 800 ajuntaments que represento a l’AMI no escatimarem cap esforç perquè pugueu tornar a casa amb les vostres famílies”.

Els assistents s’han citat altra vegada aquest dissabte a Barcelona per participar en la manifestació organitzada per Òmnium Cultural (ÒC) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per demanar l’alliberament dels presos polítics, i on l’AMI també hi serà present.

Comparteix aquesta informació