AMI, ANC i OC mostren el seu suport a la presidenta Forcadell i convoquen la ciutadania en defensa de les nostres institucions

Per la democràcia, defensem les nostres institucionsLa presidenta i el vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras i Jordi Gaseni, el president i la vicepresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez i Natàlia Esteve, i el president d’Òmnium Cultural (OC), Jordi Cuixart, han mostrat el seu suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, després de la querella presentada per la Fiscalia Superior de Catalunya que l’acusa de desobediència i prevaricació per permetre la votació de les conclusions del procés constituent del passat 27 de juliol. Igualment, les tres entitats sobiranistes convoquen la ciutadania a una concentració sota el lema “Per la democràcia, defensem les nostres institucions” aquest dijous, a les 19h, davant del Parlament.

Comparteix aquesta informació