52 candidatures del Bages i el Moianès signen el ‘Compromís amb la Sobirania Fiscal’

Candidats i impulsors de Sobirania Fiscal Bages, al Kursaal de Manresa
Candidats i impulsors de Sobirania Fiscal Bages, al Kursaal de Manresa

Un total de 52 cadidatures d’arreu del Bages i el Moianès han signat el Compromís amb la Sobirania Fiscal impulsat pel grup Sobirania Fiscal Bages. En cas d’entrar als ajuntaments, els alcaldables dipositaran els impostos recaptats al municipi a l’Agència Tributària Catalana (ATC), encara que ara sigui només un pas intermedi abans no arribin a la Hisenda espanyola. Els caps de llista de les formacions polítiques van rubricar el seu suport en un acte al pati del Kursaal, a Manresa. La iniciativa compta amb el suport de l’ANC Bages, Òmnium Bages i Catalunya Diu Prou. A l’acte, va participar l’alcaldessa de Santpedor, Laurà Vilagrà, en representació de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), la degana de la Facultat d’Economia de la UB, Elisenda Paluzie, la portaveu de Catalunya diu Prou, Carme Teixidó, el membre del Centre Català de Negocis i responsable de Petrolis Independents, Jordi Roset, i l’alcalde d’Artés i membre de Sobirania Fiscal Bages, Josep Candàliga.

Comparteix aquesta informació