L’alcalde de Flix donarà veu a l’AMI a la segona diada independentista de la Terra Alta

AMI-Secretari-Marc-Mur-Alcalde-Flix
Marc Mur, secretari de l'AMI i alcalde de Flix

L’alcalde de Flix i secretari de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Marc Mur, participarà, juntament amb la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, en els parlaments de la 2a diada independentista de la Terra Alta, que tindrà lloc a la Plaça del Comerç de Gandesa la tarda del dissabte 26 de juliol.

Aquesta jornada festiva i reivindicativa constarà de tallers infantils, cercaviles, actuacions musicals i un assaig per l’onze de setembre, que consistirà en què els assistents formin una lletra “V” a la cruïlla entre els carrers Germandat i Major. Així mateix, l’ANC habilitarà estands per signar un vot per la independència.

Comparteix aquesta informació