L’AMI celebra dissabte la seva Assemblea General a Balaguer

anunci-assemblea-general-2014-municipis-per-la-independencia
L'Assemblea General tindrà lloc al Teatre Municipal

Balaguer serà l’escenari dissabte vinent, 28 de juny, de la tercera Assemblea General de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), on hi estan convocats tots els alcaldes dels municipis i ens que formen part d’aquest organisme per tal de presentar el balanç anual de l’Associació i plantejar-ne els reptes de futur. A la reunió es presentarà l’acte municipalista de suport al procés sobiranista que se celebrarà a la tardor.

Entre altres punts de l’ordre del dia hi ha les denúncies que estan rebent ajuntaments i consells comarcals per part de la Delegació del Govern espanyol per diferents motius relacionats amb el procés de sobirania. També es presentarà la proposta d’un gran acte que s’anomenarà “Senyera per la llibertat”, que l’AMI organitzarà la tardor vinent per fer palès el suport del món municipal a la consulta del 9 de novembre.

En acabar la reunió, sobre les 13 hores, el president de l’AMI, Josep Maria Vila d’Abadal, atendrà els mitjans de comunicació. Així mateix, els mitjans gràfics podran obtenir imatges de la celebració de l’Assemblea al començament i a l’acabament.

 

Comparteix aquesta informació