Neus Lloveras renuncia a la presidència de l’AMI

Neus Lloveras, fins avui presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), ha presentat la seva renúncia de forma immediata en la comissió executiva que s’ha celebrat aquest matí a la Llibreria Laie de Barcelona. Segons ha explicat, “em trobo al final de la meva etapa política i considero que s’ha de deixar pas a una persona amb il·lusió i que es pugui entregar al cent per cent a l’entitat”. Tal com recullen els Estatuts de l’AMI el vicepresident primer Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar, és el nou president en funcions fins a la propera Assemblea General.

Lloveras hauria complert dos anys en el càrrec el pròxim mes d’abril, quan va succeir a Carles Puigdemont a la presidència. La ja expresidenta  ha explicat que després del treball a nivell intern que s’ha fet en el darrer mes per encarar el futur de l’entitat, fa tot just uns dies que va prendre la decisió de renunciar a la presidència. Lloveras ha reconegut la funció de l’executiva “perquè sempre ha tingut una gran capacitat de diàleg fos el moment que fos”.

Jordi Gaseni assumeix provisionalment la presidència de l’AMI fins a la celebració de l’Assemblea General, prevista per a mitjans de març, prèvia reunió del consell directiu, previst a principi també del mes de març.

Comparteix aquesta informació