L’expresidenta de l’AMI, Neus Lloveras, queda en llibertat i sense mesures cautelars després de declarar davant el TS

L’expresidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras, ha declarat avui dimarts 20 de febrer al Tribunal Suprem de Madrid, davant del jutge Pablo Llarena. Després d’una hora i mitja declarant, Lloveras ha quedat en llibertat sense càrrecs i el jutge no ha decretat cap mesura cautelar.

Lloveras s’ha centrat a explicar què és l’AMI i quines són les seves funcions i què van fer els ajuntaments durant l’1-O “cosa que he explicat amb total transparència perquè les activitats de l’AMI i dels ajuntaments són absolutament legals”. L’expresidenta de l’AMI ha acabat la seva intervenció davant dels mitjans de comunicació dient que “ha anat molt bé”.

Neus Lloveras, que ha declarat després de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, acusat dels mateixos càrrecs, ha estat acompanyada pel president provisional de l’AMI, Jordi Gaseni, i el tresorer de l’entitat, Josep Maria Cervera, a banda de rebre el suport d’altres representants polítics del món local així com de veïns i veïnes de Vilanova i la Geltrú, municipi d’on Lloveras n’és l’alcaldessa.

Comparteix aquesta informació