L’AMI convoca la seva Comissió Executiva i el seu Consell Directiu dos dies després del 25-N

Membres de la Comissió Executiva de l'AMI, a la darrera reunió a Port de la Selva

La Comissió Executiva i el Consell Directiu de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) es reuneix aquest dimarts, 27 de novembre, a la Masia Can Borrell d’Arenys de Munt per valorar el resultat de les eleccions al Parlament de Catalunya. Atès la importància històrica d’aquests comicis i les repercussions que poden tenir amb vistes al futur del referèndum, l’AMI vol concretar la seva postura de forma ràpida. Igualment, el proper 14 de desembre tindrà lloc l’Assemblea General de l’entitat a Vilanova i la Geltrú, la tercera que celebra l’organització i que coincideix amb el seu primer aniversari.

Comparteix aquesta informació