PRIMERA REUNIÓ DE L’EXECUTIVA DE L’AMI A VIC, DESPRÉS DE LA RENOVACIÓ PARCIAL DELS ÒRGANS DE GOVERN

Vic ha acollit avui, 24 d’octubre, la primera reunió de la nova comissió executiva, que va prendre possesió a l’assemblea general de l’AMI 2023, el passat 6 d’octubre a Vacarisses. La nova comissió executiva ha estat parcialment renovada: el president, Jordi Gaseni (regidor de l’Ametlla de Mar), el vicepresident, David Solà (Sant Quirze de Besora), la vocal Tònia Vila (regidora d’Arenys de Munt) i la vocal Cristina Mundet (regidora a Vilobí d’Onyar), es mantenen en el càrrec.  Salvador Coll (Cornellà del Terri) en serà vicepresident, en substitució de la fins ara vicepresidenta, Sònia Gràcia (Fornells de la Selva), que passa a ser vocal. Finalment, Laia Ollé (Collsuspina) és la secretària de l’entitat i l’executiva es completa amb Xavier Masgrau (Òrrius) com a vocal.

La trobada ha servit a les noves incorporacions com a presa de contacte per conèixer la situació i per començar a treballar diverses propostes i programa estratègic de l’entitat, després de l’assemblea general que va renovar els òrgans directius un cop passades les eleccions municipals del mes de juliol. Properament, es farà el mateix amb el consell directiu, òrgan representatiu territorial de l’AMI. També s’iniciarà una ronda de trobades institucionals de diversa índole per tal de compartir, analitzar i treballar conjuntament els objectius de l’entitat i els projectes de futur. L’AMI es va fundar a Vic l’any 2011.

Comparteix aquesta informació